PATIENTBERÄTTELSE

Trög mage i alla år

Jag har under hela mitt vuxna liv haft problem med trög mage och diverse magsmärtor.
Det har blivit många läkarbesök och jag har prövat än det ena än den andra ordinationen. Men ingenting har hjälp och jag hade mer eller mindre gett upp om att hitta något som skulle få min mage att fungera.

Genom en vän fick jag höra talas om Maths Blomqvists hälsomüsli och beslöt att ge det en chans. Till min stora förvåning började min mage fungera normalt efter några dagar och sedan jag började med gröten har min mage varit i fin form. Och inte nog med det. Mina naglar som alltid varit tunna, skivades och lätt gick av har plötsligt blivit hårda igen. En bieffekt jag inte hade räknat med.

För mig har Maths Blomqvists hälsomüsli inneburit att jag mår mycket bättre i och med att magen fungerar och jag kan därmed också lättare sköta mitt jobb. Jag kan varmt rekommendera gröten för ett gott välbefinnande och den ger mig även många vitaminer. Dessutom tycker jag gröten är god så den är nu mitt dagliga morgonmål.

Kvinna 50 år
, Norrköping 2007Utrensning, livsglädje och befrielse.

Jag hade sedan barndomen gått omkring med en ständig oro och ont i magen, som ett tryck över mellangärdet. På halsen och i nacken hade jag stora finnar, ibland som bölder.
Det blev värre när jag gick i gymnasiet, ständig oro och ont i magen varje lektion under tre års tid. Jag blev sammanförd med naturläkaren Maths Blomqvist 1985. Han talade om för mig att orsaken till mina problem berodde på ett syraöverskott i kroppen, kombinerat med svårigheter att spjälka äggviteämnen.

Jag fick ett utrensningsprogram med naturliga vitaminer och mineraler, samt örtteer, elixirer och råsafter. Det viktigaste var att kombinera programmet med tarmsköljningar som stimulerade utrensningsprocessen och gav oerhörd lättnad för kroppen. Redan efter en kort tid blev huden på halsen markant förbättrad. Det kändes oerhört befriande att träffa en människa som såg orsaken till symptomen och som lyssnade och tog mig på allvar detta att få vara den människa man är.

Oron minskade i takt med utrensningarna och trycket över solar plexus minskade. Men det var inte hela tiden lätt att genomgå utrensningsprogram är att börja ta itu med sig själv, något som känns i både kropp och själ.

När de naturliga vitaminerna verkar i kroppen så startas processer där otjänliga ämnen kommer ut i blodbanorna. Då kan man känna sig mycket trött och de mest underliga tankar kan dyka upp. Man förvånas över vilka slaggtankar och slaggprodukter man har haft i kroppen. Men efter utrensningarna kommer livsglädjen och befrielsen.

Stockholm 1990